Η λειτουργία και διαχείριση του e-shop CASE-MANIA γίνεται αποκλειστικά από την εταιρεία ΓΑΙΤΑΝΤΖΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ΣΙΑ Ε.Ε. (διακριτικός τίτλος: MARKOS SERVICE).

H εταιρεία μας δραστηριοποιείται ποικιλοτρόπως στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας τα τελευταία 15 χρόνια ενώ από το 2012 λειτουργεί ανελλιπώς το φυσικό μας κατάστημα στο λιμάνι του Πειραιά (Ακτή Ποσειδώνος 6 ,Τ.Κ. 18531) όπου  μπορείτε:

  • να επισκευάσετε άμεσα το κινητό σας τηλέφωνο (smartphone και απλή παλιά συσκευή) και tablet καθώς διαθέτουμε μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών και προσφέρουμε δωρεάν εκτίμηση του κόστους επισκευής.
  • να προμηθευτείτε καινούργιες συσκευές κινητών και tablets καθώς και να πουλήσετε ή να ανταλλάξετε την παλιά σας συσκευή σε πολύ συμφέρουσα τιμή.
  • να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ κινητών για την πλειονότητα των μοντέλων που κυκλοφορούν καθώς και για παλαιότερα μοντέλα, όπως θήκες, tempered glass, μεμβράνες προστασίας και hands free.
  • να αποκτήσετε νέα αριθμοδότηση όλων των παρόχων κινητής τηλεφωνίας και με ειδικά πακέτα καρτοκινητής.

Το διευρυμένο ωράριο του καταστήματός μας (καθημερινά 08:00 π.μ. – έως 20:30 μ.μ. και Σάββατο 08:00 π.μ. – 18:00) προσφέρει τη δυνατότητα να είναι άμεσα διαθέσιμο οποιοδήποτε αξεσουάρ και gadget επιθυμείτε ενώ σας παρέχουμε ευελιξία για την παράδοση ή παραλαβή της συσκευής σας από το τμήμα service.

Για τις online παραγγελίες σας μπορείτε να επωφεληθείτε από το χαμηλό κόστος μεταφορικών σε όλη την Ελλάδα, μέσω της συνεργασίας μας με τη Γενική Ταχυδρομική, καθώς και τη δωρεάν αντικαταβολή για παραγγελίες άνω των 35€.

Τέλος σας παρέχεται η δυνατότητα να επιλέξετε συνδυαστικά προϊόντα με έκπτωση που θα θωρακίσουν περαιτέρω την αγαπημένη σας smartphone  συσκευή και θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ