1. Πληρωμή με τη μέθοδο της αντικαταβολής κατά την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας .

Εξοφλείστε την παραγγελία σας κατά την παράδοση της, στο χώρο σας. Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για όλη την Ελλάδα και για ποσά έως 500,00€ με μετρητά. Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις οι συναλλαγές που ξεπερνούν την αξία των 500,00€ για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών πρέπει να γίνονται αποκλειστικά με τη χρήση μέσων πληρωμής με κάρτα ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής.

2. Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Εάν δεν υπάρχει δυνατότητα πιστωτικής κάρτας ή αν δεν μπορείτε εύκολα να βρίσκεστε στο σημείο παράδοσης που έχετε δηλώσει, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού.
Προεξοφλήστε την παραγγελία σας εύκολα στη τράπεζα Eurobank που συνεργαζόμαστε και στα κάτωθι στοιχεία:

ΤΡΑΠΕΖΑ: EUROBANK
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 0026.0202.38.0201396005
IBAN: GR2202602020000380201396005
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΓΑΙΤΑΝΤΖΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής μεταφοράς με email στο sales@case-mania.gr. Εφόσον λάβουμε το αντίγραφο πληρωμής και μόνο τότε, αποστέλλουμε άμεσα την παραγγελία σας. Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στειλετε με email στο sales@case-mania.gr το αποδεικτικό της κατάθεσης. Επιλέξτε την τράπεζα μας και θα οδηγηθείτε στην αντίστοιχη σελίδα (web banking) της τράπεζας Eurobank.

Στην κατάθεση πρέπει να λάβουμε όλο το ποσό για να προχωρήσουμε την παραγγελία σας. Σε περίπτωση που η πληρωμή γίνει από άλλη τράπεζα θα πρέπει όταν σας ζητηθεί να επιλέξετε ποιος επιβαρύνεται με τα έξοδα, (αποστολέας, παραλήπτης ή και οι δύο) να επιλέξετε «Αποστολέας». Το παραπάνω βήμα είναι απαραίτητο ώστε να πιστωθεί στην επιχειρησή μας όλο το ποσό της παραγγελίας καθαρό χωρίς κρατήσεις. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα προχωρήσει άμεσα η παραγγελία σας.

3. Παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα.

Εφόσον σας διευκολύνει η παραλαβή της παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα (Ακτή Ποσειδώνος 6, 18531, Πειραιάς) μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό με μετρητά για καθαρό ποσό έως 500,00 € ή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα ανεξαρτήτως ποσού στο pos του καταστήματός μας . Οι αποδεκτές κάρτες πληρωμής είναι: Visa, Debit ή Master Card.

4. Πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμών e-Commerce της Τράπεζας EUROBANK.

Με την υπηρεσία Eurobank e-Commerce πληρώνετε εύκολα και γρήγορα με όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, Mastercard και Maestro (εξαιρούνται οι American Express και οι Diners Club).

Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται στo ασφαλές ηλεκτρονικό περιββάλον e-Commerce της Τράπεζας EUROBANK. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη(στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία e-Commerce της Τράπεζας EUROBANK, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στις κάρτες Visa, Master Card και Maestro προστατεύονται από ισχυρό Firewall τελευταίας τεχνολογίας. Όταν κάνετε συναλλαγές, τα δεδομένα σας μεταφέρονται κρυπτογραφημένα στα 256bit με το πρωτόκολλο επικοινωνίας TLS. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας σας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω των πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.